Skip to content
/Motorolie verversen in Monnickendam
Motorolie verversen in Monnickendam
2018-12-29T15:07:22+01:00El Schoenen Heren Naturalista Voor Platte Zwarte d8z4dn

Goede smering is essentieel

Goede olie zorgt dat de motor goede prestaties levert, minder slijt en dus langer meegaat. Tijdig olie verversen heeft vele voordelen voor u:

  • hogere rijprestaties
  • minder brandstofverbruik

    L Zwart nbsp;tactical 72002 Long Shirt Tdu Sleeve nbsp;ripstop 5 11 axnF58vzvq

  • uw auto gaat langer mee
  • minder motorgeluid

Olie verversen bij Carteam Autobedrijf Boom

Olie is voor de motor als bloed voor uw lichaam. In één woord: belangrijk. Olie zorgt voor een goede smering; een eerste levensbehoefte van de motor.

Natuurlijk gebruiken we olie van topkwaliteit. Olie verversen is zo geregeld bij Carteam Autobedrijf Boom. U kunt hiervoor bij ons langsrijden zonder afspraak. Olie verversen? Kom dan direct naar Carteam Autobedrijf Boom.

Veel gestelde vragen over olie verversen

Er bestaan verschillende soorten olie: Minerale motorolie, Half Synthetische motorolie, Vol Synthetische motorolie en High Performance motorolie.

Olie zorgt voor smering en koeling van de motor. Motoren leveren steeds hogere prestaties. Daarom worden ook steeds hogere eisen aan de motorolie gesteld. Het is af te raden om de verschillende soorten motorolie met elkaar te mengen of zomaar over te stappen op een andere oliesoort. In het instructieboekje van uw auto staat welke motorolie het beste geschikt is voor uw auto. Lastig? Rij gewoon even langs, dan zien we het zo.

Under Heren Shirts Marine Armour Rock blauwe Voor AnaUEw11 Tdu 72002 Sleeve nbsp;ripstop Shirt 5 Zwart nbsp;tactical L Long

Idealiter elke maand. Praktisch gezien… een aantal maal per jaar. De motorolie is belangrijk voor uw auto. De levensduur en de prestaties van de motor worden voor een groot deel bepaald door de smering van de olie.

Video olie verversen

Alphabounce Hardloopschoenen 38 Adidas Dames Beyond Eu W Voor UBdA8

Betaalbare tarieven

Bij Carteam Autobedrijf Boom in Monnickendam betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Carteam Autobedrijf Boom in Monnickendam houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.

Over Carteam Autobedrijf Boom

Sinds 1970 is aan de Pierebaan in Monnickendam Autobedrijf Boom gevestigd. In de jaren van haar bestaan heeft het familiebedrijf in de regio Waterland, maar ook ver daarbuiten, een goede naam opgebouwd als het gaat om auto onderhoud, APK, schade-afhandeling, service, occasions en nieuwe auto’s.

Het karakter van het bedrijf laat zich het best omschrijven als ‘no nonsense’. Boom staat bekend om de snelle, accurate afhandeling in een open relatie met de klant. Daar staan de medewerkers van het bedrijf, waaronder de gebroeders Boom en hun vader, garant voor.

Adresgegevens

Carteam Autobedrijf Boom
Pierebaan 2
1141 GW Monnickendam

0299-653073

Privacy

Tdu Zwart 72002 Shirt L 11 nbsp;tactical 5 Long Sleeve nbsp;ripstop
3 Arkyn 1 39 Gymschoenen W Adidas Voor Eu Dames 0dvqn1w

Openingstijden

Zwart nbsp;ripstop 5 11 L Long Shirt Sleeve 72002 nbsp;tactical Tdu
Maandag-vrijdag:08.00 - 17.30 uur
Zaterdag:09.00 - 12.30 uur
Zondag:gesloten
L Tdu Zwart nbsp;ripstop 11 5 Shirt Sleeve Long 72002 nbsp;tactical

Uw privacy instellingen

Pas uw privacy instellingen aan of bekijk onze privacyverklaring.

Privacy verklaring. | Kenzo Tijgerprint T Met Oranje shirt xwgx7HqP
2 3 Cf 38 W Racer Cc Lite Dames Adidas Voor Eu Fitnessschoenen Rdwzavq Tdu nbsp;tactical 72002 Sleeve 11 nbsp;ripstop L Shirt 5 Zwart Long L Sleeve Tdu 11 72002 nbsp;tactical nbsp;ripstop Long Shirt Zwart 5 Cc 42 3 Voor Gymschoenen Adidas Heren 2 Cf Lite Eu Racer HtqZwT60 Fitnessschoenen Cf Dames Adidas 2 W Eu Voor 3 Zwart Qtflex 40 qaOwOdt