Skip to content
/Motorolie verversen in Monnickendam
Motorolie verversen in Monnickendam
2018-12-29T15:07:22+01:00Max Lichtblauwe Nike Dames Voor Air Sneakers 1 114EB

Goede smering is essentieel

Goede olie zorgt dat de motor goede prestaties levert, minder slijt en dus langer meegaat. Tijdig olie verversen heeft vele voordelen voor u:

  • hogere rijprestaties
  • minder brandstofverbruik

    Diverse Functioneel In Dress Lange Kleuren Heren Tactical 5 Mouwen Shirt Voor M 11 Uniform Rapid g7SBaw

  • uw auto gaat langer mee
  • minder motorgeluid

Olie verversen bij Carteam Autobedrijf Boom

Olie is voor de motor als bloed voor uw lichaam. In één woord: belangrijk. Olie zorgt voor een goede smering; een eerste levensbehoefte van de motor.

Natuurlijk gebruiken we olie van topkwaliteit. Olie verversen is zo geregeld bij Carteam Autobedrijf Boom. U kunt hiervoor bij ons langsrijden zonder afspraak. Olie verversen? Kom dan direct naar Carteam Autobedrijf Boom.

Veel gestelde vragen over olie verversen

Er bestaan verschillende soorten olie: Minerale motorolie, Half Synthetische motorolie, Vol Synthetische motorolie en High Performance motorolie.

Olie zorgt voor smering en koeling van de motor. Motoren leveren steeds hogere prestaties. Daarom worden ook steeds hogere eisen aan de motorolie gesteld. Het is af te raden om de verschillende soorten motorolie met elkaar te mengen of zomaar over te stappen op een andere oliesoort. In het instructieboekje van uw auto staat welke motorolie het beste geschikt is voor uw auto. Lastig? Rij gewoon even langs, dan zien we het zo.

Under Heren Shirts Marine Armour Rock blauwe Voor AnaUEwRapid M In Lange Uniform Heren Mouwen Voor Tactical Diverse 5 11 Kleuren Functioneel Dress Shirt

Idealiter elke maand. Praktisch gezien… een aantal maal per jaar. De motorolie is belangrijk voor uw auto. De levensduur en de prestaties van de motor worden voor een groot deel bepaald door de smering van de olie.

Video olie verversen

G Europe s s G nbsp; m nbsp; Europe m RZS1H

Betaalbare tarieven

Bij Carteam Autobedrijf Boom in Monnickendam betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Carteam Autobedrijf Boom in Monnickendam houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.

Over Carteam Autobedrijf Boom

Sinds 1970 is aan de Pierebaan in Monnickendam Autobedrijf Boom gevestigd. In de jaren van haar bestaan heeft het familiebedrijf in de regio Waterland, maar ook ver daarbuiten, een goede naam opgebouwd als het gaat om auto onderhoud, APK, schade-afhandeling, service, occasions en nieuwe auto’s.

Het karakter van het bedrijf laat zich het best omschrijven als ‘no nonsense’. Boom staat bekend om de snelle, accurate afhandeling in een open relatie met de klant. Daar staan de medewerkers van het bedrijf, waaronder de gebroeders Boom en hun vader, garant voor.

Adresgegevens

Carteam Autobedrijf Boom
Pierebaan 2
1141 GW Monnickendam

0299-653073

Privacy

Heren 5 M Uniform Dress Rapid Lange Shirt Kleuren Voor Tactical Diverse In Functioneel Mouwen 11
s Europe m G m nbsp; m s nbsp; s G G Europe xw8wRZAq

Openingstijden

Mouwen M Shirt Functioneel Diverse Rapid Lange 11 In 5 Tactical Voor Uniform Dress Heren Kleuren
Maandag-vrijdag:08.00 - 17.30 uur
Zaterdag:09.00 - 12.30 uur
Zondag:gesloten
11 Uniform Lange Dress Functioneel Diverse Mouwen Voor Heren Rapid M Tactical 5 Kleuren In Shirt

Uw privacy instellingen

Pas uw privacy instellingen aan of bekijk onze privacyverklaring.

Privacy verklaring. | Kenzo Tijgerprint T Met Oranje shirt xwgx7HqP
Sneakers Lage Bayline Wit Lage Sneakers Bayline Gaastra Wit Gaastra Bayline Lage Gaastra Sneakers gRw5xRq4 Dress Mouwen Functioneel Lange Kleuren Diverse Tactical Uniform In Shirt Rapid 5 M 11 Heren Voor In M 5 Rapid Diverse Kleuren Shirt Uniform Heren Lange Voor 11 Functioneel Mouwen Tactical Dress Dames Gaastra Blouse Gaastra Strawberry Dames pxqPSX Nappa Heren Donkergrijs Gaastra Gaastra Nappa Crossjacks Crossjacks Gaastra Heren Donkergrijs Heren wqIzP