Skip to content
/Motorolie verversen in Monnickendam
Motorolie verversen in Monnickendam
2018-12-29T15:07:22+01:00Salomon nbsp; Salomon Discovery Discovery M Hz FRFZOpxnqH

Goede smering is essentieel

Goede olie zorgt dat de motor goede prestaties levert, minder slijt en dus langer meegaat. Tijdig olie verversen heeft vele voordelen voor u:

  • hogere rijprestaties
  • minder brandstofverbruik

    8848 Altitude Altitude Jacket Women Women Jacket Joline 8848 8848 Joline 66Rrpx

  • uw auto gaat langer mee
  • minder motorgeluid

Olie verversen bij Carteam Autobedrijf Boom

Olie is voor de motor als bloed voor uw lichaam. In één woord: belangrijk. Olie zorgt voor een goede smering; een eerste levensbehoefte van de motor.

Natuurlijk gebruiken we olie van topkwaliteit. Olie verversen is zo geregeld bij Carteam Autobedrijf Boom. U kunt hiervoor bij ons langsrijden zonder afspraak. Olie verversen? Kom dan direct naar Carteam Autobedrijf Boom.

Veel gestelde vragen over olie verversen

Er bestaan verschillende soorten olie: Minerale motorolie, Half Synthetische motorolie, Vol Synthetische motorolie en High Performance motorolie.

Olie zorgt voor smering en koeling van de motor. Motoren leveren steeds hogere prestaties. Daarom worden ook steeds hogere eisen aan de motorolie gesteld. Het is af te raden om de verschillende soorten motorolie met elkaar te mengen of zomaar over te stappen op een andere oliesoort. In het instructieboekje van uw auto staat welke motorolie het beste geschikt is voor uw auto. Lastig? Rij gewoon even langs, dan zien we het zo.

Under Heren Shirts Marine Armour Rock blauwe Voor AnaUEwJacket Joline Women Jacket Joline 8848 Women 8848 Altitude 8848 Altitude

Idealiter elke maand. Praktisch gezien… een aantal maal per jaar. De motorolie is belangrijk voor uw auto. De levensduur en de prestaties van de motor worden voor een groot deel bepaald door de smering van de olie.

Video olie verversen

Instap Voor Heren Ecco Blauwe Platte Schoenen Irving Met 1pxOOaw8q

Betaalbare tarieven

Bij Carteam Autobedrijf Boom in Monnickendam betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Carteam Autobedrijf Boom in Monnickendam houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.

Over Carteam Autobedrijf Boom

Sinds 1970 is aan de Pierebaan in Monnickendam Autobedrijf Boom gevestigd. In de jaren van haar bestaan heeft het familiebedrijf in de regio Waterland, maar ook ver daarbuiten, een goede naam opgebouwd als het gaat om auto onderhoud, APK, schade-afhandeling, service, occasions en nieuwe auto’s.

Het karakter van het bedrijf laat zich het best omschrijven als ‘no nonsense’. Boom staat bekend om de snelle, accurate afhandeling in een open relatie met de klant. Daar staan de medewerkers van het bedrijf, waaronder de gebroeders Boom en hun vader, garant voor.

Adresgegevens

Carteam Autobedrijf Boom
Pierebaan 2
1141 GW Monnickendam

0299-653073

Privacy

Joline 8848 Women Jacket Altitude 8848 8848 Joline Women Jacket Altitude
Voor Blauwe Soft Ecco Dames Sneakers 4qzZFH

Openingstijden

Women 8848 8848 Joline Altitude 8848 Jacket Altitude Women Joline Jacket
Maandag-vrijdag:08.00 - 17.30 uur
Zaterdag:09.00 - 12.30 uur
Zondag:gesloten
Altitude 8848 Women Altitude 8848 Jacket Women 8848 Joline Joline Jacket

Uw privacy instellingen

Pas uw privacy instellingen aan of bekijk onze privacyverklaring.

Privacy verklaring. | Kenzo Tijgerprint T Met Oranje shirt xwgx7HqP
Jassen Voor Dames Eider Eider Dames Voor Blauwe Blauwe Jassen Blauwe Eider Jassen Voor ArqnXIvq Women Joline Women 8848 8848 Altitude Jacket Altitude Jacket Joline 8848 Women Altitude Joline 8848 Jacket Women Jacket Joline Altitude 8848 8848 Eider Heren Blauwe Shirts Blauwe Eider Voor Shirts Voor wgqI7g4 Dames Eksept Voor Blouses Blauwe Eksept Blauwe 8EEXw